El nostre equip de treball representa la tradició des d’una mirada contemporània i personal.
El coneixement tècnic dels procediments tradicionals de l´ofici de la vidriera artística, s´uneix als nous mitjans tecnològics i llenguatges plàstics, amb l’objectiu d´aportar noves maneres de concebre el vitrall contemporani. 
Hem coordinat i dirigit equips de diferents professionals dins l´àmbit de la restauració en projectes de vidriera històrica.

Ricardo Llopico.
Pintor i Vitrallista

Format a la Fundació Centre Nacional del Vidre de Segovia amb l´especialitat en pintura sobre vidre i, també, en dibuix i pintura a l´Escola d´Art i a l´Escola de Nobles i Belles arts de San Eloy de Salamanca. La seva trajectòria artística passa per diferents etapes: amb el dibuix i la pintura com a eix central de la seva obra i el vidre com a principal material de suport de les seves creacions. Actualment, establert a Barcelona, és Fundador del taller d´art Espai Medusa on des de fa més de 10 anys imparteix classes de dibuix, pintura i tècniques pictòriques sobre vidre.

Pepe Cubillo.
Mestre Vitraller

Format a la Fundació Centre del Vidre de Barcelona en la disciplina de vitrall contemporani. Té una trajectòria de més de 20 anys d´ofici en el món de la vidriera contemporània i restauració. Ha treballat en diferents tallers, entre els quals s´inclou el taller de vidrieres Keshava de Barcelona especialitzant-se en diferents tècniques com el vitrall de ciment. Ha participat en exposicions col•lectives i individuals en diferents països. Actualment establert a Pontons (Barcelona) des de fa més de 10 anys, va fundar el seu propi taller de vidrieres artístiques.